Praktisch>

Geweldloze Communicatie Zomerweek 2018

GC oefenen en vakantie in een!

Vragen? Stel ze aan het organisatieteam.

info@gczomerweek.nl

Praktisch

Aantal deelnemers

Het maximum aantal is 40 personen en de zomerweek gaat door bij minimaal 20 deelnemers. In de eerste week van mei (na de sluiting van de vroegboekkorting) beslissen we dat en laten we het weten.

 

Adres en routebeschrijving (auto/ov) zie hier.

 

Overnachten

Kamperen kan in zelf meegebrachte tenten, caravans of campers. De Uelenspieghel biedt buiten de camping om, slaapgelegenheid aan 34 personen. Er zijn tweepersoonskamers en drie chalets met ruimte voor drie personen per chalet. Voor meer info zie hier.

 

Vakantie is ook: lekker eten!

Vegetarische biologische maaltijden worden verzorgd door koks van de Uelenspieghel. Op verzoek wordt rekening gehouden met plantaardige, glutenvrije en suikervrije wensen. Dit geef je aan op het inschrijfformulier.

 

Aankomst en vertrek

Je bent zondag vanaf 17 uur welkom op de Uelenspieghel om je tent op te zetten. We heten je welkom om 18 uur. Dan is er soep en om 20:15 uur hebben we een kort avondprogramma. Het programma eindigt vrijdag rond 16 uur.

 

Corvee

Iedereen helpt om de beurt: in de keuken, tafels dekken en afruimen, afwassen, de ruimtes schoon houden, etcetera.

 

Samen reizen

Ongeveer 2 weken voor aanvang krijg je een lijst met mailadressen van alle deelnemers zodat je contact kan opnemen met de mensen die in de buurt wonen en ook naar de zomerweek gaan, om eventueel samen te reizen. Je kunt ook eerder via de Facebook groep "Gc zomerweken" contact zoeken.

 

Aanraders!

- Voor wie zelf dieetvoeding meeneemt is een kleine koelkast aanwezig. Daarin kun je je etenswaren met je naam erop opbergen.

- Voor de bonte avond (maar niet alleen daarvoor) zou het fijn zijn als er veel verkleedkleren, spelletjes en muziekinstrumenten zijn.

- Neem je favoriete cd’s mee om op te dansen voor de swingavond(en)!

- Om te delen/genieten: een muziekinstrument, cd's, dvd's, interessante boeken, tarot, spelletjes + alles waar je zelf enthousiast over bent en wat je met anderen wilt delen.

- Instappers/ warme sloffen/ slippers/ dikke sokken [de ruimte waar we bij elkaar komen houden, mag niet betreden worden met buitenschoenen!]

Spullen die aanwezig zijn:

- Flipover

- Ehbo-spullen

- 20 yogamatjes

- Muziekinstallatie

 

- Piano, gitaar en pijporgel (!)

 

GC Zomerweek 2018

 

 

De inschrijving is nog niet geopend