Praktisch>

Geweldloze Communicatie Zomerweek 2019


GC oefenen en vakantie in een!

Praktisch

Aantal deelnemers

Het maximum aantal is 30 personen en de zomerweek gaat door bij minimaal 20 deelnemers. Begin mei besluiten we of het doorgaat! Daarom voor ons belangrijk als je interesse hebt dat voor die tijd te weten (en je krijgt dan korting!).


Locatie

De zomerweek is in 2019 voor de derde keer te gast bij de"Uelenspieghel": een natuurcamping rond een oud-Saksische boerderij in Drenthe. Op het terrein is een groot terras en een vuurplaats. De slaapkamers bevinden zich in de boerderij. Het gehele terrein is rookvrij en honden zijn niet toegestaan. Je kunt terecht met tent, caravan of camper. De Uelenspieghel ligt midden in de natuur in een stiltegebied waar je kunt wandelen in een prachtige omgeving met bos, heide en vennen. Adres en routebeschrijving (auto/ov) zie hier.


Overnachten

Kamperen kan in zelf meegebrachte tent, caravan of camper. De Uelenspieghel biedt daarnaast slaapgelegenheid binnen, in   tweepersoonskamers. 


Vakantie is ook: lekker eten!

Vegetarische biologische maaltijden worden verzorgd door Alim, de huiskok van de Uelenspieghel. Op verzoek wordt geprobeerd rekening te houden met plantaardige, glutenvrije en suikervrije wensen. Dit geef je aan op het inschrijfformulier.
Aankomst en vertrek

Je bent zaterdag vanaf half 3 welkom op de Uelenspieghel om je tent op te zetten of rond te kijken. Het programma eindigt vrijdag na de lunch, rond 2 uur.


Corvee

Iedereen helpt om de beurt: in de keuken, tafels dekken en afruimen, afwassen, de ruimtes schoonhouden, etcetera.


Samen reizen

Ongeveer 2 weken voor aanvang krijg je een lijst met mailadressen van alle deelnemers zodat je contact kan opnemen met de mensen die in de buurt wonen en ook naar de zomerweek gaan, om eventueel samen te reizen. Je kunt ook eerder via de Facebookgroep "GC zomerweken" contact zoeken.


Aanraders!

- Voor wie zelf dieetvoeding meeneemt is een kleine koelkast aanwezig. Daarin kun je je etenswaren met je naam erop opbergen.

 

- Voor de bonte avond (maar niet alleen daarvoor) zou het fijn zijn als er veel verkleedkleren, spelletjes en muziekinstrumenten zijn.

 

- Neem je favoriete cd’s mee om op te dansen voor de swingavond(en)!

 

- Om te delen/genieten: een muziekinstrument, cd's, dvd's, interessante boeken, tarot, spelletjes + alles waar je zelf enthousiast over bent en wat je met anderen wilt delen.

 

- Instappers/ warme sloffen/ slippers/ dikke sokken [de ruimte waar we bij elkaar komen houden, mag niet betreden worden met buitenschoenen!]

 

 

Spullen die aanwezig zijn:

 

- Flipover

 

- Ehbo-spullen

 

- 20 yogamatjes

 

- Muziekinstallatie


- Muziekstandaard


- Piano, gitaar en pijporgel

 Zaterdag 20 tot en met vrijdag 26 juli 2019Vragen? Stel ze aan het organisatieteam.

info@gczomerweek.nl